Известие

Collapse
No announcement yet.

играят обороти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• играят обороти

Здравеите. Искам да попитам относно моята алфа 156. Преди три месеца колата по4на да си мени оборотите след това по4на да прекасва и направо не може6е да секара.Отидох на диагностика казаха ми натрупани няколко гре6ки и една при лан. сондата,била забила но ина4е казаха ми 4е е 4итава о6те.Доло горе се оправи, но след няма и месец по4ва малко по малко отново да пражи тези номера с мененето на обопоти и прекасването.Отидох в друг сервис там пак ми казаха 4е гре6ки са се натрупали и 4е ланда сондата била добре както и дебитомера но ми ис4истиха дроселовата клапа и пак се опражи колата ся не мина и месец пак са6тото. Ве4е незнам на кои да вяржам,в два сервиза ми казват 4е дебитомера е здрав а в 3-ти 4е е заминал. Моля някои ако се е збласквал с този проблем да каже не6то по вапроса.Мерси предварително

колега има писано мноого по темата
    и 4 не е Ч
    Alfa Romeo 156, 1.8 ts

Re: играят обороти

Първоначално публикувано от force
    но ми ис4истиха дроселовата клапа и пак се опражи колата ся не мина и месец пак са6тото.
    Сам си си отговорил, чистене му е майката ако трябва през 2 седмици Ако ти се чете още по темата тук!
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Re: играят обороти

Първоначално публикувано от force
      Здравеите. Искам да попитам относно моята алфа 156. Преди три месеца колата по4на да си мени оборотите след това по4на да прекасва и направо не може6е да секара.Отидох на диагностика казаха ми натрупани няколко гре6ки и една при лан. сондата,била забила но ина4е казаха ми 4е е 4итава о6те.Доло горе се оправи, но след няма и месец по4ва малко по малко отново да пражи тези номера с мененето на обопоти и прекасването.Отидох в друг сервис там пак ми казаха 4е гре6ки са се натрупали и 4е ланда сондата била добре както и дебитомера но ми ис4истиха дроселовата клапа и пак се опражи колата ся не мина и месец пак са6тото. Ве4е незнам на кои да вяржам,в два сервиза ми казват 4е дебитомера е здрав а в 3-ти 4е е заминал. Моля някои ако се е збласквал с този проблем да каже не6то по вапроса.Мерси предварително

колега има писано мноого по темата
      и 4 не е Ч
      Здравей Колега!

Гледам си от Варна...та ние ходим на диагностика в сервиза на BOSCH зад жълтата сграда на КИРОВ срещу МЕТРО-Варна. Отиди там и търси Галин.

След всяко чистене трябва да ти се направи адаптация на клапата, което е по-добре да стане с диагностичен уред.
      Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
      Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
      Lancia Ypsilon '02

Comment

Working...
      X